Ingen kender vores kunders behov bedre end vores kunder. Deres tilbagemeldinger gør det muligt for os at tilpasse vores produkter og tjenester til de enkelte branchers behov.

Anko AS

Vi er ovenud tilfredse med Guard Systems og TravelLog.

Det system, de leverer, er udmærket, og når vi ønsker små ændringer, er det ordnet, næsten før vi har anmodet om det. Oplevelsen med kundeservice er fremragende – det er let at få kontakt, og personerne er yderst kompetente. I øvrigt imødekommer kundeopfølgningen alle forventninger. Vi kan i allerhøjeste grad anbefale andre at vælge Guard Systems.

anko

Helene Gamst Viken, , Anko AS

Høyde-Service Utleie AS

Med FleetSystem kan vi på en enkelt måde se, hvor mange timer udstyret er i brug, og vi har muligheden for til enhver tid at lokalisere det via systemet.

hoydeservice

Steinar Kaalstad, , Høyde-Service Utleie AS

Ramirent

FleetSystem er helt afgørende for opfølgning af service på vores maskiner.

Systemet giver os også adgang til al den dokumentation, myndighederne kræver ift. vedligehold af vores maskinpark. Vi benytter også systemet TrackGuard fra Guard Systems, og dette system giver en meget vigtig tyveriforsikring af vores maskiner. Vi er yderst tilfredse med, hvordan systemerne varetager driften hos os.

ramirent-logo

 

Anders Lindbergh, , Ramirent

Tamro AB

FleetSystem har i høj grad udviklet sig i den tid, vi har været kunde hos Guard Systems.

Tamro føler, at vi har kunnet påvirke udviklingen ud fra de branchespecifikke behov, vi har, bl.a. når det gælder temperaturovervågning og alarmering. Disse funktioner er afgørende for os ift. den kvalitet og tryghed, som er knyttet til vores produkter.

tamro

Berndt Andersson, , Tamro AB